Geef een vertrek een luxe touch met marmerimitatie vloer- en wandafwerking

Marmer is mede dankzij de luxe uitstraling momenteel enorm populair. Heeft u een huis met een mooie lambrisering of een zuil waar u niets mee kunt, dan kunt u overwegen dit te voorzien van een chique marmerimitatie. Ook op een mooie oude planken vloer is deze decoratie toepasbaar en maakt van uw gewone ruime een bijzonder vertrek.

Het imiteren van marmer is een ambacht. Daarnaast is niet één marmerimitatie hetzelfde.

Marmer wordt al eeuwen gebruikt als bouwmateriaal. Door aardbevingen ontstonden prachtige tekeningen die in deze gesteenten zijn ontstaan. Door zagen en slijpen werden ze zichtbaar en gebruikt als bouwmaterialen voor bijvoorbeeld vloeren, trappen, lambriseringen of als zuilen.

Vandaag de dag is origineel marmer een dure optie vandaar dat het gebruik van een marmerimitatie, wat een stuk minder kostbaar is, populair is. Het eindresultaat is net zo mooi en heeft dezelfde luxe en sfeervolle uitstraling.

Mocht u interesse hebben in deze vorm van decoratie dan ben ik graag bereid u te informeren over de mogelijkheden en u een passende aanbieding te doen. Om een afspraak te maken kunt u onderstaand formulier invullen of neem telefonisch contact met mij op.

 

 

Blije klanten

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van wandafwerking? Ik informeer u graag met be-trekking tot de mogelijkheden die op deze site vermeld staan. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op. U kunt eventueel ook een afbeelding meesturen.