Duurzaam, sterk en stoer: betonlook wandafwerking

Betonlook is een zeer duurzame en sterke, gladde wandafwerking, die in veel kleuren kan worden geleverd. Ook de glansgraad is zelf te bepalen.

De voordelen van een mooie betonlook zijn dat het duurzaam, sterk én decoratief is.
Wilt u graag een mooie hoogglans betonlook dan breng ik een sterke twee componenten hoogglanslak aan. Bij een zwarte betonlook is het hoogglans aflakken echt iets speciaals.

Het aanbrengen van een betonlook vindt altijd plaats op een schone, strakke geïmpregneerde ondergrond. Meestal zijn twee tot drie behandelingen voldoende om een mooi betonlook effect te creëren.

Betonlook is makkelijk schoon te houden, zeer duurzaam en sommige soorten zijn echt uniek.

Om verzekerd te zijn van een goed afwasbare achterwand van bijvoorbeeld een keuken, badkamer en een toilet wordt deze betonlook afgewerkt met een twee componenten hoogglans aflak.
Bij een twee componenten hoogglans laklaag komt de diepte van de betonlook mooi naar voren. Dit geeft een exclusieve uitstraling aan uw vertrek.

Een betonlook wandafwerking is maatwerk en kan al vanaf € 33,00 m2. Ik kom graag bij u langs voor advies.

Blije klanten

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van wandafwerking? Ik informeer u graag met be-trekking tot de mogelijkheden die op deze site vermeld staan. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op. U kunt eventueel ook een afbeelding meesturen.