Blije klanten

Een prachtig fotobehang laten aanbrengen door Artdecowand. Zeer professioneel en dit geeft onze huiskamer een prachtige mooie warme uitstraling. Dit is pas echte vakmanschap en alles was keurig opgeruimd toen we thuis kwamen van een heerlijke vakantie. Betrouwbaar en degelijk vakmanschap.

Familie Brink

 

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Zorgvuldig zijn de werkzaamheden door bekwaam personeel uitgevoerd. Bijzonder is het meedenken in het proces. Advies over kleurstelling en aanbieden van extra mogelijkheden.

Regiomakelaardij Dokkum

 

Uiterst correct en betrouwbaar bedrijf. Een bedrijf waar kwaliteit en meedenken met de opdrachtgever op de eerste plaats komt en afspraken worden nagekomen. Dit alles voor een prijs waar je als klant een goed gevoel aan overhoudt.

Familie Kooi

 

Zeer deskundige vakmensen. Ik heb een oud huis en wilde graag dat mijn wanden weer een mooie kleur zouden krijgen. In overleg met de heer de Vries gekozen voor een prachtige antraciet kleurige krijtverf. Deze extreem mooie matte uitstaling paste perfect in onze historische woning. Complimenten voor de heer de Vries voor het mooie resultaat en de plezierige samenwerking.
Ook de monumentenzorg was zeer content met het eindresultaat!

Anoniem

 

Deze mensen hebben een geweldige vakkennis van materialen en kleuren. Ik heb gekozen voor het merk Farrow en Ball. Mijn interieur ziet er weer super uit. Een heerlijk gevoel om weer thuis te komen. Een aanrader.

Yvonne

 

 

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van wandafwerking? Ik informeer u graag met be-trekking tot de mogelijkheden die op deze site vermeld staan. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op. U kunt eventueel ook een afbeelding meesturen.