Even voorstellen: Ties de Vries, het gezicht achter Artdecowand

Als sinds mijn zeventiende ben ik schilder en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik de schilderskwast nog geen dag met tegenzin heb vastgehouden. Na het behalen van mijn vakdiploma’s en ondernemersdiploma in 1995 ben ik in 1998 mijn eigen bedrijf begonnen.

Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren: op 3 maart van dat jaar schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Binnen een jaar kreeg ik een megaklus van een kwart miljoen gulden: het schilderen van hotel De Ster in Wehe-den Hoorn. Een leerzame periode, een prachtig avontuur. Om het te kunnen uitvoeren moest ik personeel aannemen. Op de muren ging in totaal 30.000 liter verf. Aan de opdracht heb ik een bedrijfswagen overgehouden. De rest ging op aan personeelskosten, materiaal en belastingen.

Naast het schilderen kreeg ik de afgelopen jaren steeds meer aanvragen voor wandafwerking, en dan in het bijzonder voor het plaatsen van fotobehang. Mijn interesse in wandafwerking werd geboren en dit heeft geresulteerd in het bedrijf Artdecowand.

Het plaatsen van fotobehang is schitterend en eervol werk. Het kan gaan om een afbeelding van een van mijn leveranciers, maar natuurlijk ook een zelf aangeleverde afbeelding die ik op maat op behang laat drukken. Voor een stel dat trouwde in een kathedraal in Rome heb ik bijvoorbeeld een foto van dat gebouw in hun slaapkamer aangebracht. Maar er is zoveel meer op het gebied van wandafwerking en dat wil ik graag laten zien. Hierbij kunt u denken aan een mooi gelakte betonlook aanbrengen op een achterwand van een keuken, een mooie betonlook in een woonkamer of bijvoorbeeld in uw hal. Maar ook een mooie wand met een matte acryl verf  geeft een prachtige sfeer. Verkrijgbaar in praktisch alle mogelijke kleuren.

Voor mij persoonlijk is een tevreden klant de beste ambassadeur voor mijn bedrijf. Wat voor klus het ook is, ik zorg voor goede en duurzame werkzaamheden. Een plezierige omgang tijden deze werkzaamheden is vanzelfsprekend. Dit waarderen mijn klanten ook altijd ontzettend.

Blije klanten

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van wandafwerking? Ik informeer u graag met be-trekking tot de mogelijkheden die op deze site vermeld staan. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op. U kunt eventueel ook een afbeelding meesturen.